Szexuális zaklatással vádolja volt barátnője Tiger Woodsot

2023.05.07. 16:48
Egy új bírósági beadvány szerint Tiger Woodsot szexuális zaklatással vádolja volt barátnője, Erica Herman. A nő 2017-ben titoktartási szerződést írt alá, azonban szerinte ezt érvényteleníteni kell, mivel a golfozó megfenyegette, és kényszerítette a papírok aláírására.

Erica Herman azt állítja, hogy szexuális kapcsolatot folytatott Tiger Woodsal, amikor még pincérnőként dolgozott a golfozó floridai Jupiterben található éttermében. A nő szerint Woods 2017-ben titoktartási szerződést íratott vele alá, és megfenyegette, hogy ha ezt nem teszi meg, akkor elveszíti az állását – írja a Fox News.

Ha egy főnök a szexuális kapcsolatuk miatt más munkafeltételeket ír elő az alkalmazottjának, az szexuális zaklatásnak minősül

– közölte Benjamin Hobas, Herman ügyvédje.

Tiger Woods és a volt barátnője több hónapja perben áll egymással. Herman azt állítja, szóbeli megállapodást kötött arról, hogy öt évig a birtokon fog élni, de Woods szándékosan kizárta őt az otthonából.

A golfozó állítólag azt mondta a nőnek, hogy csomagoljon össze egy hétvégi bahamai kiruccanásra, majd amikor kiértek a reptérre, azt mondta Hermannak, hogy beszéljen az ügyvédjével, ezután elment.

Ezt követően Woods ügyvédje azt mondta neki, hogy nem lesz semmilyen kiruccanás, és soha többé nem találkozhat a golfozóval. A házból kizárták, és nem térhetett vissza még a háziállataihoz sem.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.