Conor McGregor sérülése miatt mégsem tud kiállni a júniusi meccsén

2024.06.14. 10:44
Az UFC egyik húzónevének számító Conor McGregor sérülés miatt nem tudja vállalni a június 29-én esedékes UFC 303-at, így a félnehézsúlyú Alex Pereira ugorhat be a helyére. A döntést a UFC elnöke, Dana White jelentette be, arról viszont nem mondott semmit, hogy miféle sérülést szenvedett a sportoló. Annyit azonban elárult, hogy nem fog megint évekre kiesni, mint a 2021-es lábsérülése után.

Dana White, a UFC elnöke csütörtök este bejelentette, hogy Conor McGregor sérülés miatt nem vehet részt a június 29-i UFC 303-on – írta meg a Deadline. McGregor 2021 júliusa óta nem harcolt a UFC-ben, amikor is egy sokak által karrierjét veszélyeztetőnek tartott lábsérülést szenvedett.

McGregor helyett a UFC a félnehézsúlyú bajnok Alex Pereirát ajánlja, aki a címét teszi kockára, hogy a főmérkőzésen Jiri Procházka ellen küzdjön.

McGregor sérülésének jellegét nem hozták nyilvánosságra, és a UFC azt sem árulta el, hogy mikor történt a sérülés. A hírek szerint azonban nem várható hosszú távú visszaesés, és az év későbbi szakaszára lehet átütemezni a Michael Chandler elleni elmaradt mérkőzését. McGregor a UFC húzóemberének számít.

McGregor egyébként sérülése után sem unatkozott, hiszen dokusorozatot forgatott róla a Netflix, kiütötte a reklámjában szereplő kabalát, akit a sürgősségire kellett szállítani, majd megvádolták nemi erőszakkal, a kedélyek megnyugvását követően pedig az Országúti diszkó újradolgozásában eljátszotta a főgenya szerepét is. Mindemellett még a negyedik gyermeke is megszületett tavaly decemberben a 35 éves sportolónak.