Baleset érte Mészáros Lőrinc fiát, a nagyváradi kórházban látták el

2024.06.17. 12:01
Két autó ütközött egymásnak azon a terepraliversenyen, amelyen Mészáros Lőrinc üzletember fiát, ifjabb Mészáros Lőrincet érte baleset. Lapunknak a Mészáros Csoport is reagált a történtekre.

Egy romániai terepralin vett részt ifjabb Mészáros Lőrinc, Mészáros Lőrinc üzletember fia, ahol a baleset érte – számolt be a történtekről a Bihoreanul román hírportál. 

Ifjabb Mészáros Lőrinc a Baia Satu Mare tereprali-bajnokságon állt rajthoz, amikor autója összeütközött egy másik járművel.

Ovidiu Domide, a versenyt szervező klub elnöke felidézte, hogy az egyik sofőr navigációs hibát követett el, emellett más részleteket is közölt a balesetről.

Az egyik sofőr lába megsérült, mivel az autó oldalát érte az ütközés. Eszméleténél volt, talpra is tudott állni, a versenyorvos orvosi segítséget ajánlott neki, de azt visszautasította, azt mondta, inkább Magyarországon kér egészségügyi ellátást

– mondta a szervező, akinek szavait a Telex idézte. Ezzel szemben a Mészáros Csoport lapunkhoz eljuttatott közlése szerint ifjabb Mészáros Lőrinc nem utasította vissza a román egészségügyi ellátást.

Sérüléseit a nagyváradi kórházban látták el, ahol további vizsgálatok miatt a hétvégét ott töltötte. Ifjabb Mészáros Lőrinc szerencsére már jobban van, az orvosi ellátást követően hamarosan otthonában lábadozik. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, szakértők bevonásával vizsgálják a történtek okait

– olvasható a közleményben.

Az NSM Motorsport által szervezett ralibajnokságon 20 román, 12 magyar, két lengyel, valamint egy cseh és egy szlovák csapat vett részt.