Sára, Márió
-2 °C
1 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:30 - 82. Tata Steel Chess Masters Tournament - Wijk aan Zee - 11 – 26 January 2020 - Carlsennel, Caruanaval, Girivel - Magyar versenyző nélkül
  A hetedik fordulóban a 19 éves amerikai sakkzsenit: Xiong Jefferyt legyőző iráni származású, ám FIDE zászló alatt sakkozó 16 éves Firouzja 7/5 vezeti a mezőnyt - a dobogó harmadik fokán félponttal elmaradva hárman szorongnak: Caruana és So mellett meglepetésre a holland srác: Van Foreest J - A világbajnok mintha megdönthetetlennek tűnő veretlenségi szériájára ügyelne, ebben a fordulóban Anand-dal szemben húzta be hetedik döntetlenjét.
9 Nyíl
Már hat Pro Tour-kártyát osztottak ki, Lisa Ashtonnak majdnem sikerült
Soha nem látott népszerűséggel indult 2020 első komolyabb versenye, a Qulifying School.
USAracing
Összejött a pénz James Hinchcliffe Indy 500-ára
Három hónappal ezelőtt jelentette be az Arrow McLaren SP, hogy érvényes szerződése ellenére sem ad versenyzési lehetőséget James Hinchcliffe-nek a 2020-as szezonban.
Katarzis nélkül
Börzsöny hó nélkül
Decemberben húsz kilométert sem futottam, akárcsak az előző évben.
Tommy autosport
4db Ford Fiesta WRC lesz a Svéd ralin is
Amint az már hivatalos és azt mindenki tudja az M-Sport két állandó versenyzője Teemu Suninen és Esapekka Lappi lesz, akik mellett bizonyos futamokon egy harmadik Ford Fiesta WRC-vel indulhat majd Gus Greensmith is, de most van jelentkező egy negyedik autóra is.