Wolves kettős rangadó és lila-zöld csata a hétvégén

2010.05.07. 10:26

Szombaton tovább robog a Wolves a CEFL-ben, a Megyeri úton fogadják a Ljubljana Silverhawks csapatát, míg a Wolves kettő a Tata Mustangs csapatával méri össze erejét a divízió II-ben. Vasárnap a zöld-fehérek látogatnak a lila-fehérekhez, azaz Újpest Bulldogs-Újbuda Rebels meccsel folytatódnak a divízió I. küzdelmei.

Szombaton 14.30-kor az Újpest megyeri úti sporttelepén indul a fővárosi futballhétvége. A Budapest Wolves a Ljubljana Silverhawks csapatát fogadja, és ezen találkozót követően fogunk teljesebb képet kapni a CEFL erőviszonyairól. Mindkét csapat hasonló különbséggel kapott ki a Vukovi Beogradtól, de míg a Silverhawks könnyedén, nagy különbséggel tudta le a Novi Sad Dukes elleni hazai mérkőzést - a Vukovihoz hasonlóan, akik vasárnap 50-6-ra nyertek -, addig a Wolves jóval szorosabb mérkőzést játszott Újvidéken. Ha a védelem hozza azt amit általában tud, és amit a belgrádiak ellen is láthattunk tőlük, valamint a támadók teljesítménye is inkább a negyedik negyedben mutatott játékukra fog hajazni, akkor nem lehet gondja itthon a Wolvesnak.

A CEFL rangadót követően a Budapest Wolves 2 fogadja a Tata Mustangs-t divízió kettes párbaj keretein belül. A Mustangs csapata 1-1-es mérleggel áll, és a mérkőzés esélyese. A Wolves 2 neve mellett két vereség szerepel, és egyelőre utolsó a másodosztályban.

Szombat, Újpest sporttelep (Megyeri út)

14.30:  Budapest Wolves - Ljubljana Silverhawks

18.00: Budapest Wolves 2 - Tata Mustangs

Vasárnap szintén a negyedik kerületben rendeznek mérkőzést. A Tábor utcában (Tungi/Duna Cipő/Chinoin/Multirocco stb. sportkomplexum) a Szolnok Soldiers elleni idegenbeli vereségét követően kezdi meg hazai szereplését az Újpest Bulldogs. Az ellenfél az 1-1-en álló, tavaly még divízió III-as Újbuda Rebels lesz, mely legutóbb a Cowboystól szenvedett sima, 0-32-es vereséget. Ezzel az NFL után (Packers-Vikings) az MAFL-ben is útjára indul egy komoly jövő előtt álló zöld-lila párharc.

Vasárnap, Duna Cipő-pálya (Tábor utca 24.)

15.00: Újpest Bulldogs - Újbuda Rebels.