Nincs vágástrükk, tényleg mindent eltalál

2011.02.24. 18:06

Tojáslabdával is lehet célbalőni, a legjobbak nagy távolságból, álló és mozgó célpontokat is magabiztosan eltalának. Már Johnny McEntee is hihetetlen dolgokat mutatott be, de Alex Tanney, a Mommoth College quaterbackje rajta is túltesz.Tanney célzótudását bemutató videóját bevallottan McEntee inspirálta, néhány trükk egy az egyben visszaköszön.

Tanney 50 yardról (kb. 45 méter) eltalája a futballkapu póznáját és keresztlécét. Hordókba és kosárgyűrűbe talál be úgy, hogy nem is látja a célt. Emeletnyi lelátót is átdob úgy, hogy a túloldalán telibekapja a hordót. McEntee-hez hasonlóan társai fejéről, kezéből is kilő labdákat, sőt, bicikliző haverjait is levadássza.


Tanney nem állította, hogy minden dobása hibátlan volt, azt azonban kijelentette, semmilyen vágási trükköt nem alkamaztak, a hihetetlen dobásokat több mint egy hétig forgatták egy százdolláros kamerával. "Legtöbbször öt-hat dobásból találtam, egy volt, amit többől, de azt nem árulhatom el, mennyiből."

McEntee-vel szemben Tanney a pályán is bizonyíthatta képességeit. A főiskolai bajnokság (NCAA) harmadik divíziójában játszó Mommoth-ban ő tartja a passzolási rekordokat, bár a 2010-es szezont egy vállsérülés miatt szinte teljesen kihagyta.