Peyton Manning a Denvert választotta

2012.03.19. 18:37 Módosítva: 2012.03.19. 19:10

Az Indianapolis Colts Super Bowl-győztes irányítója a Denver Broncoshoz ír alá, a Denver pedig megválna jelenlegi quarterbackjétől, Tim Tebow-tól.

Több forrás is úgy tudja, hogy Peyton Manning, az Indianapolis Colts egykori Super Bowl-győztes irányítója a Denver Broncosnál kezdi a következő szezont. Manning iránt, akivel tizennégy év után március elején bontott szerződést a Colts, több csapat – többek közt a Miami Dolphins, a San Francisco 49ers, a Tennessee Titans és a Seattle Seahawks – is komolyan érdeklődött. Manning új szerződésének részletei még nem szivárogtak ki, de az ESPN tévécsatorna úgy tudja, hogy az irányító öt évre szerződött, és kilencvenmillió dollárt kap majd.

Manning szerződtetése ugyanakkor erősen kérdésessé teszi a Denver Broncos jelenlegi irányítójának, Tim Tebow-nak sorsát, aki ugyan nem számított az NFL legelitebb quarterbackjei közé, de széles körben hangoztatott vallásosságával és sajátságos térdepléseivel – utóbbiakból elég gyorsan internetes mém is lett – jó úton volt ahhoz, hogy Tom Brady-szerű celeb váljon belőle Amerikában. Az ESPN értesülése szerint a Denver Broncos Tebow elcserélésén dolgozik, jelenleg azonban még nincs konkrét érdeklődő a fiatal irányító iránt, bár jól értesült források máris bedobták az első lehetséges csapatot, mégpedig a Jacksonville Jaguarst.