Napi gyors - A gyűrűk ura

2012.05.16. 09:11
  • A Super Bowlt ugyan februárban rendezték, a győztes New York Giants játékosai azonban csak most kapták meg a megérdemelt gyűrűket. A csapat puntere, Steve Weatherford twitter-oldalán gyorsan meg is mutatta a relikviát. 
  • Sean Spence, a Pittsburgh Steelers harmadik körös draft pickje szerint megtiszteltetés lesz azzal az 51-es mezszámmal játszani, amit eddig James Farrior viselt. A linebacker elmondta: mindent belead majd, hogy méltó tagja lehessen a remek védelemnek. 
  • Nyilvánosan is bocsánatot kért Terrance Knighton, a Jacksonville Jaguars játékosa, amiért az elmúlt hónapban verekedésbe került egy nightclubban - írja az ESPN. Knighton állítólag egy bunyót akart szétválasztani, jutalmul azonban egy üveget csaptak szét a fején. Többször is műtötték a szemét, azóta sokat javult a látása .
  • A Kansas City Chiefs jól érzi magát jelenlegi otthonában. A klub elöljárói tegnap ünnepelték meg, hogy a Chiefs immár ötven éve Kansas City NFL-csapata, és ha a tulajdonoson múlik, akkor ez így marad az elkövetkezendő ötven évre is, jelenette a Greenwich Time.
  • Néhány utolsó szarházi nyomorultnak betörőnek semmi se szent: a North County Times szerint pár napja egy ismeretlen betört a közelmúltban elhunyt Junior Seau házába és onnan ellopott egy ötszáz dolláros bringát, ami a focista egyik barátjáé volt.