Rontott mezőnygólból csinált touchdownt

2012.07.09. 14:04

A kanadai CFL-ben egy elrontott mezőnygól után 125 yardot futott a labdával a Calgary játékosa.

A kanadai CFL második fordulójában a Toronto a Caglary ellen próbálkozott mezőnygóllal 36 yardról, de a kísérlet nem talált célt, ráadásul a labdát az end zone-ban várakozó elkapó, Larry Taylor szerezte meg.

Taylor, aki a tavalyi szezonban már produkált egy 122 yardos visszahordást, begyújtotta a rakétákat, bár tíz yardnál majdnem sikerült szerelniük a Toronto játékosainak, de talpon maradt és 125 yardos futást produkálva összehozott egy touchdownt.

A CLF-ben a kapuk az end zone-ok elején találhatók, a zónák pedig tíz yarddal hosszabbak (ahogy a pálya is), mint az NFL-ben, így volt lehetősége Taylornak arra, hogy megszerezze a labdát. A mérkőzést végül a Toronto nyerte 39-36-ra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla