Így mutatkozott be Griffin III

2012.08.10. 08:10

Jól sikerült a másodikként draftolt fiatal irányító, Robert Griffin III bemutatkozása új csapatában, a Washington Redskins az ő touchdown-passzával verte meg a Buffalo Billst.

A 7-6-os végeredményt hozó felkészülési találkozón a 70 yardig jutó Griffin hat passzából négy célba talált, akadt köztük szép megmozdulás is. Griffin, akit jól védtek meg, teljesítménye jobban mutatott a statisztikákban, mint az őt váltó Grossmané, utóbbi 10/2 passzos és 22 yardos produkciót hozott össze. A másik oldalon szintén nem villogtak a csereirányítók, Vince Young legalább futott egy 21 yardosat.

A többi felkészülési meccsen is születtek érdekes eredmények. A Denver Broncos például 31-3-ra lépte le a Chicago Bearst, Manning a beszámolók szerint biztatóan dobált, hét passzából négy volt sikeres. A Green Bay Packers 21-13-re kikapott a San Diego Chargerstől, utóbbiaknál Ryan Mathews hat hétre lesérült. Mozgalmas meccsen verte a Philadelphia Eagles a Pittsburgh Steelerst (24-23), Michael Vick kisebb sérülést szedett össze, a Steelersnél az újonc left tackle, a 2.5 sacket összehozó Mike Adams dőlt ki. A New England Patriots 7-6-os győzelmet aratott a New Orleans Saints fölött, a Baltimore Ravens pedig 31-17-re verte az Atlanta Falconst.