A teljes szezonra kidőlt a Steelers újonca?

2012.08.26. 09:28

decastro.jpg

Hivatalos információ még nincs, de az első jelentések szerint súlyos térdsérülést szenvedett a Pittsburgh Steelers első körös draft-választottja, David DeCastro a Bills elleni felkészülési meccsen. 

DeCastro még a meccs elején igyekezett védeni Roethlisbergert saját endzone-juknál, amikor a BIllses Dareusszal ütközött, a lába hátrabicsaklott majd arra esett rá a az ellenféltől Gilbert. Rögtön lehetett látni, hogy baj van, az újonc lábra sem tudott állni, kocsival vitték le a pályáról és egyből vizsgálatokra szállították. 

"Beszéltem vele az előbb, nagyon bizakodó, de egyelőre még nem tudjuk pontosan, hogy mekkora a baj. Ez egy nagyszerű pálya, de itt is FieldTurf-műfüvet használnak, ami egyszerűen kinyírja a játékosainkat, mert lent ragad a lábuk a műfüvön. Ezért is meg kellene szabadulnunk a FieldTurftől" - nyilatkozott Roethlisberger a meccs szünetében. 

Állítólag könnyen lehet, hogy térdszalagszakadásról van szó, ami akár azt is jelentheti, hogy a teljes szezonra kidőlt DeCastro. A meccset a Steelers nyerte 38-7-re.