Hölgyrovat - Heti Pasi-Week 3

2012.09.25. 23:26

E heti "győztesünk" nem csak a pályán kiváló, de az életben éppúgy, zsenge kora ellenére. Nem is húznám tovább az időt. A harmadik Heti Pasink nem más, mint: Torrey Smith

Nagyobb dicsőség, mint egy TD

A mindössze 23 éves elkapó fiú a második szezonját tölti a Baltimore Ravens színeiben. Torrey egyébként barna hajú, barna szemű, 93 kilogramm és 180 centi magas.

Smith a Stafford Senior High School-ba járt, ahol először kosárlabdázóként, majd később focistaként tündökölt. Szabadidejében szívesen horgászik, és jótékonykodik. Megalapította a Torrey Smith Foundation, nonprofit szervezetét, melynek célja, hogy a hátrányos helyzetű, de atletikus fiataloknak is megteremtse a lehetőséget, hogy profi sportolók lehessenek.

Torrey-t egyébként rengeteg kritika érte a 2011-es szezon elején, de a kétkedőket hamar elhallgattatta, amikor a harmadik héten a St. Louis Rams elleni meccsen rekordot döntött. A múltheti New England elleni meccsen is hozta a formáját (6 elkapás, 127 yard, 2 TD rec.)

Sajnos őt sem kerülik el a tragédiák: Szeptember 23-án, a Patriots elleni mérkőzés reggelén 19 éves öccse, Tevin halálos motorbalesetet szenvedett. A fiú bukósisakot viselt, alkoholt nem fogyasztott, a rendőrség még mindig nyomozza a baleset körülményeit.

Az öcs, Tevin

Torrey egy nagyszívű filantróp, és remek játékos. Mindemellett persze, nem is néz ki rosszul, nem kérdés tehát, hogy hogyan lett ő a harmadik Heti Pasink!

forrás: Tojásfoci blog