Jézusról és gyomorba vágásról beszélnek a tartalékbírók

2012.09.29. 10:38

jesus_football.jpgVégre a tartalékbírók is elmondhatják, hogyan élték meg az elmúlt három hetet, úgyhogy itt az ideje az együttérzésnek. Elsők között a Titans–Chargers-meccsen bíráskodó Jeff Sadorus öntötte ki a lelkét a New York Timesnak. 

„A lányom megmutatta a rólunk készül Call Me Maybe-videót, amin jót röhögtem, de őszintén szólva időnként azt éreztük, hogy az ország legszórakoztatóbb időtöltése a tartalékbírók anyázása lett a foci helyett. Mindenki tökéletes munkát várt tőlünk, de ugyan már, az utolsó ember, aki tökéletes volt, azt keresztre feszítették. Ő még bíró se volt" - mondta Sadorus, akinek szavai bizonyára megérintik majd Tim Tebow-t. 

Sadorus ettől függetlenül elégedett, hiszen NFL-meccset vezethetett, és egész életében erre a lehetőségre várt. Elmondta, a bírói felszerelésüket nem tarthatták meg a lockout után, vissza kellett adni a csíkos mezeket az NFL-nek. 

Egy másik tartalék, Jerry Frump szerint ők voltak a biztosíték, amíg a szakszervezet és a liga vezetői egymással birkóztak. Ő is szeretett volna tovább dolgozni az NFL-ben. „Amikor véget ért a lockout, olyan volt, mintha gyomorszájon vágtak volna. Persze tudtuk, hogy eljön majd ez a nap, hiszen közel volt a megegyezés, de annyira szerettünk volna még egy meccset vezetni, ha már ott vagyunk".