Levelet írt a rekorder fia Breesnek

2012.10.03. 10:29

unitas2.jpg

A Green Bay Packers elleni hétvégi meccsen a New Orleans Saints egy ponttal kikapott, de legalább Drew Brees beállította Johnny Unitas több évtizedes rekordját, sorozatban 47. mérkőzésén adott touchdown-passzt. Ha minden jól megy, akkor az irányító vasárnap este a Chargers ellen már új csúcsot állíthat fel. Ebből az alkalomból írt levelet Breesnek a rekorder fia, Joe Unitas. 

„Szeretnék neked gratulálni, hogy beállítottad apám rekordját. Már a múlt szezon óta követtem, hogy mikor dőlhet meg ez a csúcs. Nagy rajongód vagyok, és szeretnék sok sikert kívánni a Chargers elleni meccsre. Apám mindig is azt mondta, a rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. Tudom, ha még velünk lenne, ő is sok szerencsét kívánna most neked" - írja az ifjabbik Unitas, aki szerint Brees egy igazi példakép a fiatalok számára, mert családos ember és sokat foglalkozik a közösséggel, ahol él. 

„A családom és én nézni fogjuk a meccset és szurkolni fogunk neked. Sok szerencsét" - zárja levelét Joe Unitas, amely olyan érzelgős részeket is tartalmaz, amelyeket le sem merünk írni, aki szereti az ilyet, itt elolvashatja

Johnny Unitas 1956 és 1960 között a Baltimore Colts irányítójaként állította fel a 47 touchdown-passzos rekordot. A korábbi Super Bowl-győztes 2002-ben hunyt el.