Egy kézzel kapta el a 44 yardos passzt

2012.10.05. 12:44

Kikapott az eddig veretlen Arizona Cardinals az NFL-ben. A St. Louis Rams otthonában touchdownt sem szereztek.

A St. Louis Rams vendégeként 17-3-as verést kaptak az arizonaiak az NFL ötödik fordulójának első meccsén péntek hajnalban.

A Cardinals irányítójának, Kevin Kolbnak különösen nehéz estéje volt, az ellenfél védői kilencszer vitték földre. A quarterback 50 passzából 28 talált célt, csapata a mérkőzés során mindössze egy mezőnygólt tudott összehozni, pedig eddig a szezonban az összes meccsükön húsz pont fölé jutottak.

A mérkőzés egyik szép jelenete volt Danny Amendola elkapása az első negyedben. A játékos egy 44 yardos passzt szedett le egy kézzel, úgy, hogy védője ott volt a nyakán.

Amendola a második negyedben összeszedett egy vállsérülést, ami miatt nem tudta folytatni a meccset. Tavaly a könyöke miatt kellett kihagynia szinte az egész szezont, az újabb sérülést nehezen fogadta, az öltözőbe menet dühében földhöz vágta sisakját.

Veresége ellenére a Cardinals továbbra is vezeti divízióját, a Rams három győzelemmel és két vereséggel áll. A mezőnyben két veretlen csapat maradt, a Houston Texans és az Atlanta Falcons. Az atlantaiak a Washington Redskins ellen játszanak vasárnap, a Texans a New York Jets vendége lesz hétfőn.