Még mindig eltörölhetik a Pro Bowlt

2012.10.23. 10:35

probowl.jpg

Májusban több hetes huzavona után végül úgy döntöttek az NFL-vezetők, hogy a 2012-es szezon végén is megrendezik a Pro Bowlt, amely legutóbb rengeteg kritikát kapott a játék minősége miatt. Roger Goodell szerint ugyanakkor továbbra sem biztos a sorozat jövője. 

„Nagyon nehéz a versenyszellemet elvárni egy hosszú és kemény szezon után, és azt várni, hogy a srácok ugyanolyan szinten játszanak. Tavaly igyekeztem leszögezni, ha ilyen marad a játék színvonala ezeken a meccseken, akkor eltöröljük a jövőben ezt a sorozatot. A játékosok azt kérték, hadd próbálják meg még egyszer, élesebb mérkőzést szeretnének játszani. Természetesen támogatom őket, de ha nem tudjuk hozni az elvárt színvonalat, akkor én támogatni fogom, hogy ne legyen többé Pro Bowl" - mondta az NFL-főtitkár egy hétfői rendezvényen. 

A január végi Pro Bowl-meccs túlzás nélkül egy sörmeccs színvonalát hozta, a helyszínen a nézők is kifejezték elégedetlenségüket. A következő gálamérkőzést a Super Bowl előtt, 2013. január 27-én rendezik majd Hawaii-on, a sorozat sorsát illetően döntő lehet a találkozó.