Bizarr hiba után jött a touchdown

2012.11.02. 11:09

A kansasi középiskolás amerikai futball-meccsen nem értették meg egymást a csapattársak, így születhetett a bizarr touchdown.

A Garden City Buffaloes már a nagy rivális Dodge City Red Demons endzone-jának közelében járt, amikor a csapat irányítója, Mason Temple hátrébb állt fel a következő akcióhoz. A labdát indító centernek, Mitch Morrisnak neki kellett volna hátrapasszolnia. Valószínűleg a játékosok félreértették egymást, Morris azt hihette, hogy az irányító mögötte vár, ezért fölfelé indította el a labdát, csak éppen senki nem volt ott.

A feldobott labdára a Garden City védője, Immanuel Galloway azonnal lecsapott, a hibázó csapatból senki nem volt, aki útját állja, így nyolcvan yardot rohant, és touchdownt szerzett.


A labdát megszerző Galloway a meccs után elmondta, őt is meglepte az ellenfél megmozdulása, de utána már csak arra gondolt, ki kell használnia a lehetőséget, hogy pontokat szerezzen. A Dodge City meg is nyerte a rangadót, 24-20-ra verték meg a Garden Cityt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás