10 ezer dolláros ünneplés egy szabálytalan TD miatt

2012.11.04. 16:34

A steelerses Antonio Brown a múlt héten a Washington Redskins ellen egy punt-visszahordást utolsó 20 yardját az ellenfél játékosai által nem zavartatva hátrafelé futva tette meg, majd hülye táncot járt az endzone-ban. Később kiderült, a touchdown nem érvényes, hátul szabálytanul szerelt az egyik csapattárs. Brown megpróbáltatásai itt még nem értek véget. 

A meccs után a pittsburghiek edzője, Mike Tomlin elmondta, őt is zavarta Brown produkciója, mert tiszteletlenül bánt az ellenféllel, ezért beszél majd a fejével. 

Az edzői dorgálás után a játékos pénztárcájába is belenyúltak, a liga tízezer dollárra büntette meg a sportszerűtlen viselkedés miatt, ez volt a harmadik eset, hogy ilyen büntetéssel sújtották.  

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla