Átlövőként adott TD-passzt

2012.11.04. 00:58

trickplay.jpg

A Cincinnati Bearcats remek trükkjátékkal szerzett touchdownt a Syracuse Orange ellen az egyetemi bajnokságban szombat este. A második negyed elején két yardot kellett megtenniük a labdával, hogy folytathassák a támadást, mindenki arra számított, hogy futójátékkal próbálják majd átpréselni a labdát a Syracuse védőfalán. 

Ezért sem volt meglepő, hogy irányítótól a labdát az egyik futó, George Winn kapta, ő azonban néhány yard megtétele után nem próbált meg utat törni a védők között, hanem felugrott, és az üresen induló elkapóhoz, Travis Kelcehez passzolt, akinek már csak be kellett rohannia az endzone-ba. Évekkel ezelőtt Tim Tebow adott hasonlóan passzt az egyetemi bajnokságban.

A Cincinnati ezzel a touchdownnal vette át a vezetést, de a folytatás is jól ment a Bearcatsnek, a meccset végül 35-24-re nyerték meg. A trükköt összehozó Winn és Kelce is szerzett még egy-egy touchdownt, saját posztjukon meccs legjobbjai voltak. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla