Nem jött be az év trükkje az NFL-ben

2012.11.06. 12:07

A Philadelphia Eagles játékosai a New Orleans Saints otthonában próbálták meg becsapni az ellenfelet. Ha bejön, akkor az év egyik legnagyobb TD-je, a bírók viszont nem adták meg.

A harmadik negyedben, a Saints kirúgása előtt ez Eagles elkapója, Riley Cooper saját endzone-jában a Saints feliratra feküdt le, hogy ne vegyék észre az ellenfél játékosai. A rúgás után csapattársa, Brandon Boykin kapta el a labdát, ekkor Cooper felugrott, a visszahordó pedig átpasszolta neki a labdát. Ez meg is zavarta a Saints játékosait, akik Boykin felé rohantak, hogy blokkolják, így Cooper előtt szabad terület nyílt, és 93 yardot rohanva szerzett touchdownt.

A bírók az eset után úgy látták, hogy a csapattárs Boykin előre passzolt, amikor átadta a labdát a Coopernek, ez pedig szabálytalan, ezért a touchdown sem volt érvényes. A meccsen ezután sem szerzett már pontot a vendég Eagles, 28-13-ra kaptak ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla