Labdával a lábai között szerzett touchdownt

2012.11.13. 10:26

A Pittsburgh Steelers elkapója remekül oldotta meg az elkapást, combjai közé zárta a labdát, és szerzett touchdownt.

Az NFL kedd hajnali mérkőzésén a Pittsburgh Steelers a Kansas City Chiefs csapatát fogadta, a győzelmet csak hosszabbítás után sikerült megszereznie a hazaiaknak. A második harmadban egy touchdownnyi hátrányban voltak a Chiefsszel szemben, amikor 7 yardnyira az ellenfél endzone-jától indíthattak támadást. Az irányító Ben Roethlisberger kivárt, aztán a pálya széle felé helyezkedő elkapóhoz, Mike Wallace-hoz passzolt.

Wallace jobb kezével a labda után nyúlt, majd esés közben a térdei közé szorította be, így megakadályozta, hogy a labda földet érjen, és meglett a labdabirtoklás. A bírók visszanézték az esetet, de úgy ítélték meg, hogy az elkapó sikeresen birtokolta a labdát, ezért megadták a touchdownt.

A Steelers végül a hosszabbításban egy mezőnygóllal nyerte meg a mecset 16-13-ra, de irányítója, Ben Roethlisberger egy szerelés után vállsérülést szenvedett. Csapatának orvosai egyelőre nem tudták megmondani, hogy vasárnap este játszhat-e a Baltimore Ravens elleni rangadón.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás