Még sosem csinált ilyet a Saint irányítója

2012.11.30. 11:12

Az Atlanta Falcons a vendég New Orleans Saints ellen folytatta remek sorozatát. A Saints irányítója öt interceptiont dobott a meccsen.

A New Orlans Saints csapatát már az atlantai reptéren köszöntötték az NFC North csütörtök éjszakai rangadója előtt: a reptéri munkások tojásokkal dobálták meg a csapat buszát. A Saintsnek nyernie kellett volna, hogy maradjon még esélye a rájátszásra.

A Falcons azonban hamar elhúzott 17-0-ra, és hiába jött fel a félidő vége előtt 17-7-re a vendégcsapat, néhány másodperccel a félidő vége előtt a Saintsnek nem maradt ideje, hogy négy yardra az ellenfél endzone-jától végigvigyen egy támadást. Az irányító Brees elszámította magát, a meccs után bevallotta, azt hitte, több idejük van még a támadásra.

A 2010-ben Super Bowl-győztes Saints irányítójának egyáltalán nem volt jó estéje, hiába zárt 341 passzolt yarddal, touchdownpasszt nem tudott adni, ráadásul életében először ötször adta el a labdát egy mérkőzésen. Ez volt a legrosszabb meccse, amióta 2006-ban a Saintshez került, eddig négy eladott labda volt a negatív rekordja.

A quarterback nagy sorozata is megszakadt Atlantában. Zsinórban ötvennégy mérkőzést játszott úgy, hogy touchdownt érő passzt adott, ezzel még októberben megdöntötte John Unitas 1960 óta élő rekordját.

A második félidőben két mezőnygóllal 17-13-ra jött fel a Saints, de a hazaiak újabb két mezőnygólja eldöntötte a meccset, 23-13-ra nyertek, és 11-1-es mérleggel vezetik konferenciájukat. A Saints öt győzelemmel és hét vereséggel áll, nagy bravúrra lenne szükségük, hogy elérjék a rájátszást.