Szabadulna a Jets Sancheztől

2012.12.20. 08:44

A New York Daily News egyik munkatársának bennfentes információja szerint a New York Jetsnek annyira tele van a hócipője a katasztrofális szezont produkáló Mark "Buttfumble" Sanchez idei munkásságából, hogy a szezon után legszívesebben kivágnák a csapatból, mint a taknyot, még akkor is, ha ebben az esetben 17 millió dollárt kell fizetniük az irányítónak. Ha Sanchez marad, 8,25 millió dollár ütné a markát a következő szezonra, ami szintén szép összeg, és túl nagy pénz egy olyan irányítónak, aki csak a tartalék szerepet tölti be a csapatnál, hiszen a rájátszás esélyeinek végleges és visszavonhatatlan lenullázása után Rex Ryannek végre megjött a szebbik esze, és Sanchez helyett a másodéves Greg McElroyt (korábban Alabama Crimson Tide) nevezte kezdőként a vasárnapi meccsen. A New York második számú csapata a San Diego Chargersszel csap majd össze, miközben szegény Tim Tebow még mindig a kispadot melengeti a seggével.

A dolog pikantériája pedig nem is az, hogy Ryan nem engedi játszani a tavaly a Denvert a rájátszásba juttató, drágán leigazolt Tebow-t, hanem a Sanchez helyére kiszemelt irányító személye. Utóbbi ugyanis a pletykák szerint nem más, mint Michael 'Esküszöm, bíró úr, fogalmam sem volt rajta, hogy a birtokomon kutyaviadalok zajlanak' Vick, aki Sanchezhez hasonlóan rettenetes szezont játszott, és vélhetően a Philadelphia Eagles ugyanúgy lapátra szeretné tenni, mint ahogy a Jets szabadulna Sancheztől.

A választást állítólag az indokolja, hogy Vick – habár passzolni pont ugyanúgy nem tud, mint Sanchez vagy Tebow – rutinos öreg róka, és a hírek szerint Rex Ryan is teljesen odavan érte. A New York Jetset 2009-ben és 2010-ben is a rájátszásba rugdosó Sanchez mindenesetre nem kommentálta a dolgot: ehelyett elpufogtatott néhány közhelyet arról, hogy Ryan a főnök, neki pedig csak annyi a dolga, hogy egyre jobban és jobban játsszon. Utóbbiban mondjuk igaza van, hiszen van hova fejlődnie.

buttfumble.jpg