Előkerült Chad Johnson szexvideója

2012.12.26. 12:37

Chad Ochocinco Johnson, aki egykor a Cincinatti Bengals  wide receivereként, mostanában meg inkább amolyan Benkő Dániel-féle bulvárcelebként ismert Amerikában, különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg híveit, igaz, jobbára akarata ellenére. Előkerült ugyanis egy amatőr videó, amin Ochocinco Johnson egyenesen két nővel múlatja az idejét egy floridai hotelben, méghozzá úgy, hogy kimeríthetetlen energiával minden létező pozitúrában tisztességesen megcsinálja őket. (Rövid előzetesért ide kattintsanak).

chad2.jpg

A Bengalsban töltött évek alatt hatszoros Pro-Bowl-résztvevő, illetve háromszoros All Pro-válogatott Ochocinco Johnson, aki felejthető játékkal, tavalyi, utolsó szezonjában a Patriotsszal egészen a Super Bowlig jutott, nem sokkal később elismerte, hogy a videó valódi, és három éve készült, de azt tagadta, hogy ő töltötte volna fel a netre. A felvétel eredetiségét Evelyn Lozada, Ocohcinco Johnson egykori felesége is megerősítette.

A jobb napokat látott ex-játékosnak nem volt könnyű éve idén: először a New England Patriots tette lapátra, majd nyáron először a névváltoztatását is kihisztiző nejét sikerült tisztességesen megagyalnia egy családi vita során, később pedig új csapata, a Miami Dolphins a tévékamerák előtt rúgta ki. Új csapatot azóta sem talált magának, bár néhány héttel ezelőtt bőszen hangoztatta a médiában, hogy minden nap edz, és tökéletesen készen áll arra, hogy még lenyomjon néhány szezont.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport