Idén is elszabadult a hülyeség a Pro Bowlon

2013.01.28. 11:36

A Pro Bowlon volt, aki sarkazott és olyan is, aki átállt az ellenfélhez.

A Super Bowl előtt egy héttel idén is megrendezték Hawaii-on az NFL-játékosok hagyományos All Star-meccsét, amit a résztvevők idén igyekeztek a megszokottnál komolyabban venni, néhány vicces jelenetet azért megengedtek maguknak.

A két konferencia egymás elleni mérkőzésén az egyik kezdőrúgásnál az AFC-játékosa, Phil Dawson sarokkal próbálta úgy előre küldeni a labdát, hogy azt a csapattársak szerezzék meg, de a mozdulat nem jött be, a tojáslabda addig pattogott, amíg az NFC egyik futballistája csapott le rá.

A veterán center, Jeff Saturday számára különleges volt a hétfő hajnali találkozó, utoljára volt a pályán, a szezon végén visszavonul. Saturday az egyik támadásnál az ellenfél csapatába állt be, hogy még egyszer átadhassa a labdát Peyton Manningnek. Az irányítóval tizenkét éven át voltak csapattársak az Indianapolis Coltsban, Manninget mindig ő hozta játékba, nagy jelenet volt, ahogy a quarterback elbúcsúztatta.

Az NFC 62-35-re nyerte meg az idei Pro Bowlt, melynek sorsa továbbra is bizonytalan. A tavalyi meccset a nézők kifütyülték, néhány játékos is kritizálta a színvonal miatt. A futballisták szeretnék, ha maradna, oda vannak a hawaii hétvégéért, de a liga vezetősége nincs meggyőzve. Tavasszal dönthetnek az ügyben.

A meccsen nem voltak ott az idei Super Bowl résztvevői, a San Francisco 49ers és a Baltimore Ravens játékosai már a vasárnapi döntőre készülnek.