Ali nem haldoklik, a Ravensnek szurkolt

2013.02.04. 16:56

Muhammad Ali bármelyik pillanatban meghalhat, és már elveszítette a kapcsolatot a külvilággal, állította testvére, Rahman Ali. A család szóvívője szerint a bokszlegenda jó egészségi állapotban van, és még a Super Bowlt is megnézte.

„A testvérem nem tud már beszélni, fel sem ismer. Nagyon beteg, hónapjai, napjai lehetnek hátra. Nem tudom, megéri-e a nyarat" - nyilakozta Rahman a Sunnak.

Szavait gyorsan cáfolták. „Jól néz ki, és még Super Bowl-partit is rendezett" - mondta Muhammad Aliról Bob Gunnel, a család képviselője. Ali, felesége és sógornője a phoenixi házukban nézték együtt az NFL-döntőt. Az exbokszoló kedvenc csapata, a Ravens mezét is magára húzta, és sisakot mintázó lufit is kézébe fogott. Az erről készült fotót ki is twittelték.

A 71 éves bokszolónál 1984-ben diagnosztizáltak Parkinson-kórt, állapota folyamatosan rosszabbodik, de betegsége ellenére Ali szinte állandóan úton volt, civil mozgalmak képviselőjeként Afganisztába és Afrikába is elment, de még a londoni olimpiai megnyitóünnepségén is részt vett.