Mi lesz így Gronkowski karjával?

2013.04.09. 12:43

gronk.jpg

Miközben minden RG III csodaszámba menő gyógyulásáról beszél, az NFL egy másik fiatal sztárjánál, Rob Gronkowskinál nem mennek ilyen könnyen a dolgok.

Gronkowski a tavalyi szezonban kétszer is eltörte a bal kezét, és a Boston Herald információi szerint komoly komplikációk léptek fel nála: a beültetett fémlemez körül ugyanis elfertőződött a szövet, ezért egy új műtétre lehet szükség, amely során a játékos beteg alkarját megtisztítják a fertőzéstől, és egy új fémlemezt ültetnek be a régi helyére. Ha valóban megműtik, ez már a negyedik beavatkozása lesz rövid időn belül. 

Az orvosai ráadásul további fertőzéstől tartanak, így pedig könnyen előfordulhat, hogy a legutóbb a féktelen mulatozásával bulvárfőcímmé váló Gronkowski nemcsak a nyári edzőtábort, de az alapszakasz első néhány meccsét is a kispadon ücsörögve töltheti.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?