Nem draftolták az első körben, megsértődött

2013.04.26. 12:36

genosmith.JPG

Az NFL-draft csütörtök éjszakai első köre előtt a szakértők nem tudták eldönteni, hogy a West Virginia Mountaineers-irányító Geno Smith első körös draft lesz-e, az ügyben csak egyetlen ember volt biztos, Geno Smith. 

„Csak köszönetet akartam mondani azoknak az úgynevezett szakértőknek, akik szerint nem vagyok elég jó ahhoz, hogy NFL-es QB legyek. Csütörtök éjjel különleges lesz, de még sok munka áll előttem" - írta twitterén Smith még a draft előtt, azt sugallva, hogy biztosan elviszik. 

Aztán lement az első kör, az irányító neve nem hangzott el, úgyhogy magába zuhanva nyomogatta a telefonját, majd az ESPN helyszíni tudósítójával közölte, hogy pénteken már vissza sem jön a második körre. Szegény Smith lelkét megviselték a történtek, és megsértődhetett, de a Green Bay Packers-irányító Aaron Rodgers igyekezett belé lelket önteni, a közösségi oldalon küldött neki egy Coelho-generátor szintű idézetet, mely szerint a jó dolgokra mindig várni kell. 

A draft ma éjjel folytatódik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?