6 quarterback a Jetsnél, indulhat a komédia

2013.04.27. 13:03

sanchezsmith.jpg

Geno Smith péntek éjszakai draftolásával újabb irányító érkezett az ősszel teljesen széthullott New York Jetshez,  Összesen hat quarterback van a keretben, hármat tuti kivágnak, mozgalmas lesz a felkészülés. 

Smith persze lefutotta a kötelező köröket, elmondta, hogy a Jets a következő szezonban a rájátszásba fog jutni. "Csak szeretnék harcban lenni a pozícióért, aztán majd elfogadom, bármilyen szerepet is kapok. Keményen fogok dolgozni, hogy segítsek a csapatnak Super Bowlt nyerni" - mondta a riportereknek. 

A tavalyi kezdő Mark Sancheznek katasztrofális szezonja volt legutóbb, a buttfumble-t míg élünk nem feledjük, de John Idzik általános igazgató szerint irányítójuk ott lesz velük az edzőtáborban, ez is valami. Az ESPN-nek azt mondta Idzik, hagyják majd, hogy versenyezzen a pozíciójáért, ez viszont már nem hangzik túl jól Sanchez szempontjából. A játékos bátyja úgy nyilatkozott, Mark csak tippelni tud, mit hoz a jövő számára, de a klub vezetősége azt legalább közölte vele tegnap, hogy egy újabb QB érkezhet a keretbe. 

És akkor ott van még Tim 'szentfazék' Tebow, akivel isten tudja, mi lesz, de más nem nagyon. Egyik csapat sem kapkod érte, udvari bolondnak meg kicsit drága. A tavaly néhányszor szerepet McElroyról pedig már nem is írunk, Matt Simmsről és David Garrardról meg fölösleges.