6 quarterback a Jetsnél, indulhat a komédia

2013.04.27. 13:03

sanchezsmith.jpg

Geno Smith péntek éjszakai draftolásával újabb irányító érkezett az ősszel teljesen széthullott New York Jetshez,  Összesen hat quarterback van a keretben, hármat tuti kivágnak, mozgalmas lesz a felkészülés. 

Smith persze lefutotta a kötelező köröket, elmondta, hogy a Jets a következő szezonban a rájátszásba fog jutni. "Csak szeretnék harcban lenni a pozícióért, aztán majd elfogadom, bármilyen szerepet is kapok. Keményen fogok dolgozni, hogy segítsek a csapatnak Super Bowlt nyerni" - mondta a riportereknek. 

A tavalyi kezdő Mark Sancheznek katasztrofális szezonja volt legutóbb, a buttfumble-t míg élünk nem feledjük, de John Idzik általános igazgató szerint irányítójuk ott lesz velük az edzőtáborban, ez is valami. Az ESPN-nek azt mondta Idzik, hagyják majd, hogy versenyezzen a pozíciójáért, ez viszont már nem hangzik túl jól Sanchez szempontjából. A játékos bátyja úgy nyilatkozott, Mark csak tippelni tud, mit hoz a jövő számára, de a klub vezetősége azt legalább közölte vele tegnap, hogy egy újabb QB érkezhet a keretbe. 

És akkor ott van még Tim 'szentfazék' Tebow, akivel isten tudja, mi lesz, de más nem nagyon. Egyik csapat sem kapkod érte, udvari bolondnak meg kicsit drága. A tavaly néhányszor szerepet McElroyról pedig már nem is írunk, Matt Simmsről és David Garrardról meg fölösleges. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?