Te'o kamunak hitte, hogy draftolták

2013.04.30. 16:33

mantiteo.jpg

Fiatal, leigazolásra váró játékosnak lenni nem biztos, hogy jó érzés. Olyan lehet, mint valami lányvásáron, ahol felsorakoznak a hajadonok, és várják, hogy mikor kelnek el és kinek. Geno Smith például kívánatosabbnak tartotta magát a kelleténél, majd amikor nem kelt el az első körben, előadta a nagyhisztit, utána meg csodálkozik, hogy mint egy elhülyülő fogatlan vénember, a New York Jets választja be quarterback-háremébe hatodiknak, mert még mindig kell a friss husi.

Manti Te'o hírnevét meg annyira megcibálhatta az úri társaságban a kamubarátnős ügye, hogy joggal retteghetett: Heismanra esélyesség ide meg oda, nem fog kelleni egyetlen jobb kérőnek sem. A Punahou High School és a Notre Dame volt játékosa amúgy is kissé paranoid lehet azok után, hogy egy Ronaiah Tuiasosopo nevű úriember alaposan megszopatta félrevezette egy nemlétező lány profiljával. Csoda hát, ha először, amikor a drafton egy kaliforniai szám hívta, azt hitte, hogy a barátai viccelnek vele, hiszen nehogy már a Chargers...

Pedig a San Diego-iak komolyan gondolták a draft második körében, úgyhogy mehet Manti csajozni a Csendes-Óceán partjára, ahol a magánélete rendezése mellett azon is parázhat majd, hogy új csapata azért tartott igényt pont rá, mert emlékeztethet legendás játékosukra, a tavaly elhunyt Junior Seaura, aki szintén linebacker poszton játszott és szintén szamoai származású volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?