Pocsékul indított Geno Smith a Jetsnél

2013.05.12. 08:06

genosmith2.jpg

Amíg Tim Tebow csapatot keres, és valószínűleg örül, hogy megszabadult a Jetstől, addig a csapat frissen draftolt fiatal irányítója, Geno Smith felült a szopórollerre az edzőtábor első napján.

Smith azt mondta a New York Daily Newsnak, hogy első edzésén egyszerűen megbukott a teljesítményével. Arról nincs hír, hogy az edzők pontosan mit gondoltak a bemutatkozásról, de a quarterback azzal magyarázta az egészet, hogy mindenben a legjobb akar lenni, mert született vezető, ezért csalódott magában az első tréningen. Azt hozzátette, az elmúlt időszakot azzal töltötte, hogy beseggeljen minden tudnivalót, amire a pályán szüksége lehet. 

Aztán szombaton már valamivel jobb volt a helyzet, úgy nyilatkozott Smith, hogy az edzőire bízza az értékelést, ám úgy érzi sikerült javulnia, és ez a célja, hogy napról-napra magabiztosabb teljesítményt nyújtson. „Azt hiszem, a támadószekciónak voltak jó pillanatai és kevésbé jók, egyelőre dolgozunk, hogy jobbak lehessünk. Mindegyikünk azért van itt, hogy tanuljon, és a legjobbat hozza ki magából, szeretnénk bekerülni a csapatba" - értékelt második NFL-es napján.

Az első körben draftolt Bills-irányító E.J. Manuel is azt nyilatkozta a hétvégén, amióta leigazolták, őrült módjára tanulja a playbookot, azonban az edzéseken egyelőre csak tizenöt akcióval dolgoznak.