A kanadaifutball szólógólja

2013.07.01. 15:28

Elkezdődött a CFL, azaz a kanadai amerikaifutball bajnokság, aminek nincs akkora szurkolótábora, mint az NFL-nek, de amíg ott nem kezdődik el a szezon, ez is több a semminél. Főleg, ha ilyen szép játékokat láthatunk egy-egy meccsen.

Az alábbi videón a Winnipeg Blue Bombers játékosa, Demond Washington egy 80 yardos puntvisszahordás után szerez touchdownt a Montreal Alouettes ellen úgy, hogy legalább kilenc montreali játékost ráz le magáról. A touchdownnal a Winnipeg átvette a vezetést a harmadik negyed elején 27-23-ra, de végül 38-33-ra kikapott.

A találkozón a Montrealnak is volt egy visszahordott touchdownja, az újonc Tyrone Carrier 77 yardról vitte vissza a labdát egy punt után még az első negyedben.

Demond Washington Returns Punt for TD in CFL

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás