Itt van Hernandez levele a börtönből

2013.08.02. 01:20

Tele van az amerikai média azzal a TMZ által megszerzett levéllel, amit több forrás szerint is eredeti, állítólag a gyilkossággal vádolt Aaron Hernandez írta egyik rajongójának. A dátum nem ismert, de abból az intézetből küldték, ahol a korábbi New England Patriots-játékost tartják. A levélből néhány érdekesebb részlet jön. 

Sokat jelentett a leveled, rengeteg igazság volt benne. Biztos vagyok benne, hogy mindez okkal történik, istennek terve van velem, és valami jó jön majd ki ebből az egészből. Az emberek hamisan ítélnek meg, de ennek semmi jelentősége nem lesz, amikor a bíróságon azt mondják majd, ártatlan vagyok. Akkor az összes ember, aki ellenem fordult szarul érzi majd magát. Mindig is úgy ismertek, hogy nagy szívem van. Erős vagyok, semmi nem fog megtörni. Tudom, van oka annak, hogy ezen keresztül kell mennem, rá fogok jönni, isten segít majd megérteni. Nem véletlenül állított ilyen helyzet elé, örökre megváltoztat mindez. Legalább tudom, kik azok, akik tényleg mögöttem állnak. Köszönöm, hogy az egyikük vagy. Kérlek, ne oszd meg ezt a közösségi médián.


Szól Hernandez levele, amit valószínűleg elolvastak, mielőtt eljutott a címzetthez. Vagy maga a címzett juttatta el a sajtóhoz. A tight endet Odin Lloyd meggyilkolásával vádolják, a férfit június közepén találták holtan az amerikaifutballista házától nem messze. Hernandez házának biztonsági rendszere több felvételt is készített, amin ő látható nem sokkal a gyilkosság után, fegyverrel a kezében. 

Persze simán lehet kamu az egész, nem láttuk korábban Hernandez kézírását. 

hernandezlevel.jpg

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport