Dontari Poe az NFL Schobert Norbija

2013.08.05. 11:35
Az NFL védőjátékosai soha nem a filigrán alkatukról voltak híresek, nehéz lenne őket behajtogatni egy bőröndbe és feladni poggyászként a Wizzairnél. A Chiefs tavaly draftolt nose tackle-je, Dontari Poe sem épp szertornázó alkat a maga 191 centijével és 158 kilójával. Pontosabban már csak 152 kiló. Merthogy az offseason során nekiállt fogyózni és le is dobott legalább hat kilót.
Mielőtt még rohannánk, hogy kipróbáljuk Poe varázslatos módszerét, kérdezzük meg magunktól, hogy szoktunk-e barbecue-t enni. A memphisi születésű, Kansasban játszó srác ugyanis igencsak szokott, már csak azért is, mert azokon a környékeken nagyon népszerű a mindenféle páccal megkent, szabadtéren, faszén felett sült husikák fogyasztása. A játékos pedig a fogyáshoz nem csinált semmi mást, csak felhagyott ezek zabálásával. Se update kenyér, se csodaturmix, csak zéró barbecue! 
Állítása szerint sokkal könnyebben mozog most, és nehezebben fárad el, így gyorsabb lesz a játéka. Poe tavaly elég ígéretes szezont zárt a 38 tackle-lel, és ha a fogyástól még jobb formába kerül, akkor a csirkeszárnyak már nem is, de az ellenfelek irányítói tarthatnak majd tőle.