De hova tűnt a tojáslabda?

2013.09.03. 11:19

A Boston College a Villanova Wildcatset fogadta az egyetemi amerikaifutball-bajnokság nyitófordulójában a hétvégén, a vendégek egy trükkjátékkal nyitották a meccset.

A Wildcats másfél perc után puntolni készült, úgy tűnt, előre akarják rúgni a labdát, miután megakadt a támadásuk. Az akció elindítása után viszont az egyik elkapóhoz, Jamal Abdur-Rahmanhoz került a labda. Ő úgy tett, mintha egyik csapattársa kezébe nyomná, aki aztán szintén továbbadta.

A Boston College játékosait annyira sikerült megvezetni, hogy Rahman társát vették üldözőbe, még a meccset közvetítő amerikai csatorna operatőre is rajta volt a kamerával.

A labda viszont Rahmannál maradt, aki elindult az ellenkező irányba, és negyvenhét yardot nyargalt szinte zavartalanul az endzone-ig - ezzel a touchdownnal szereztek vezetést a vendégek.

Villanova Scores on Fake Punt vs Boston College | ACCDigitalNetwork

A trükk emlékezetesre sikerült, a meccset viszont a Boston College nyerte 24-14-re.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás