Indul a szezon, de mit ad majd a tévé?

2013.09.05. 12:58
raventv.jpg
Éjjel indul a Broncos-Ravenssel elindul az NFL-szezon, itthon már ESPN America nélkül, az amerikai csatorna augusztusban vonult ki egész Európából, úgyhogy gyorsan számba vesszük, hol lehet majd követni az idényt.

A Sport TV már korábban is hangsúlyozta, több mérkőzést fognak adni az idén, úgy tudjuk tizenöt százalékkal nő az élőben közvetített mérkőzések száma. Előreláthatólag három olyan vasárnap lesz az alapszakaszban, amikor az esti tízes meccs mellett a hétórás meccs is képernyőre kerül, és a lehető többször adnak majd csütörtök éjszakai találkozókat is, de pontos időpontokkal ezzel kapcsolatban még nem tudnak szolgálni.

Az viszont biztos, hogy minden héten legalább két NFL-mérkőzés lesz a Sport TV műsorán, ebben a naptári évben összesen ötvenet láthatunk, és a múlt évekhez hasonlóan a komplett rájátszást.

Mi a helyzet az NCAA-vel, mellyel eddig bőségesen ellátott minket az ESPN America? Az egyetemi bajnokságot az idén is a Digi Sport és az Eurosport 2 adja majd. Alternatív megoldás az ESPN Player, ahol havi/éves előfizetés után mindenki szabadon válogathat a meccsek között, hetente negyvenet lehet megnézni.

Az eheti program: 


NFL
ma éjjel 
02:30:  Denver Broncos - Baltimore Ravens (Sport 1)

vasárnap
18:30: 
 New Orleans Saints - Atlanta Falcons (Sport 1)
22:15: San Francisco 49ers - Green Bay Packers (Sport1)

NCAA
szombat

17:55Florida-Miami (Digi Sport 1) 
21:30: Penn State - Eastern Michigan (Eurosport 2) 
01:55: Notre Dame-Michigan