Itt a vasárnapi játéknap gif-orgiája

2013.09.23. 13:24

Volt bőven esemény az NFL harmadik fordulójában a hétvégén, mi most egy gif-gyűjteményben gyűjtöttünk össze pár emlékezetes pillanatot. 

A Redskins-Lions-meccsen RG III sorsdöntő helyzetben vesztette el a labdát, ráadásul hozzá sem értek. A meccset a Lions nyerte 27-20-ra, a Redskins továbbra is nyeretlen. 

A másik oldalon Matt Staffordnak is voltak gyenge pillanatai, a váratlan snapre adott arckifejezés például hatalmas. 

A Chicago Bears-irányító Jay Cutler futásnak eredt a Pittsburgh Steelers ellen, aztán amikor szembe találta magát a hazaiaktól Robert Goldentől, akkor sem szart be, keményen leütközte. 

Még ugyanez a meccs, egy zseniális elkapással, Antonio Brown szedte le egy kézzel Roethlisberger passzát. A Bears 40-23-ra nyert, a Steelers 0-3-mal áll, a hétvégén Londonban javíthatnak a Vikings ellen. 

Punt returnből TD, a Baltimore Ravens-játékos Tandon Doss rohant a Houston Texans endzone-jáig a labdával, a pálya szélén ott örült Ray Lewis is. A címvédő Ravens 30-9-re nyert. 

A San Diego Chargers-irányító Philip Rivers 'picsába már az egésszel' rúgása a Tennessee Titans ellen elbukott meccs legvégén, amikor már nem volt idő az órán, és a trükközés sem sikerült. A Titans 20-17-re nyert. 

A Titans elkapója, Kenny Britt azt is megmutatta, hogy lehet sérülés nélkül megúszni azt, ha valaki a fejére zuhan rá.

A New York Jets már megint. Geno Smith még éppen instrukciókat adott, amikor elindult az akció a Bills ellen. A labda maradt végül a Jetsnél, a meccet is nyerték 27-20-ra, de az élmény megmarad. 

Ez a fake punt nagyon nem jött be a Ramsnek, bármennyire is próbálkozott a punter. A Dallas 31-7-re nyert.

Vontaze Burfict adott egy gyomrost a packerses Ryan Taylornak, aki válaszul fellökte bengalsost. A meccset a Bengals nyerte 34-30-ra.