Ha így akarta, zseni, amúgy őrült szerencse

2013.10.03. 14:05

Az iowai Gehlen Catholic és a North Union középiskolák amerikaifutball-meccsén a Gehlen egy touchdown után úgy döntött, hogy extrapont helyett ismét támadással próbálkozik két pontért.

Elindult az akció, Blake Wiltgen irányító egyik tight endjének, Colton Kneipnek passzolt volna, de csapattársa nem volt üresen, úgyhogy a quarterback megindult, ám az egyik védő elkapta. Úgy tűnt, lőttek a két pontnak, a tight end is elégedetlenül csapott a levegőbe.

Wiltgen viszont még esés közbe elengedte a labdát, ami az égből pont a kétméteres Kneip kezébe hullott, vesztett helyzetből zseniális pontszerzés lett, az persze már más kérdés, mennyire volt tudatos az irányító amúgy kockázatos mozdulata.

Hilarious luck: Quarterback about to be tackled tosses up football, what follows is ridiculous

A Gehlen Catholic meg is nyerte a meccset, 46-26-ra ütötték ki a North Uniont.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás