Őrült futás után jött a touchdown

2013.10.04. 12:06

Az NFL csütörtök esti meccsén a Cleveland Browns a Buffalo Billsszel játszott, az elkapó Travis Benjamin zseniális futás után szerzett touchdownt az első félidő hajrájában.

Benjamin egy punt után saját térfele 20 yardos vonala előtt szedte le a labdát, és úgy döntött, megpróbál minél előrébb jutni. Átszelte a pályát, miközben a csapattársak sorban blokkoltak neki, aztán a bal oldalon kezdett el sprintelni. Félpályánál két Bills-védőnek majdnem sikerült elkapnia, de már annyira felgyorsult, hogy megállíthatatlan volt, egy szerelési kísérletet is megúszott és talpon tudott maradni, meglett a touchdown.

Travis Benjamin 79 yd punt return TD

A Clevelend ezzel vette át a vezetést 17-10-re, a meccset is sikerült megnyerniük 37-24-re, három győzelmük és két vereségük van ebben a szezonban, vezetik csoportjukat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás