Pouncey is belekeveredett a Hernandez-ügybe

2013.10.28. 08:49

pouncey.jpg

Idézést kapott a massachusettsi állami bíróság a Miami Dolphins-center Mike Pouney, aki egyetemen csapattársa volt a gyilkossággal, vagy gyilkosságokkal vádolt Aaron Hernandeznek. Pouncey és testvére expatriotsos letartóztatása után "Engedjétek szabadon Hernandez" sapkában pózoltak egy fotón. 

A Sports Illustrated úgy tudja, a vasárnap délutáni Patriots-Dolphins után Pounceyt egy órán át faggatták. Egyelőre nem vádolták meg semmivel, de a lap szerint Hernandez egyik fegyveres ügyével kapcsolatban akartak tőle információkat, az sem zárható ki, hogy több fegyver is gazdát cserélt a két játékos között korábban. Utóbbit azért érdemes fenntartással kezelni. Pouncey ikertestvére, Maurkice nem nyilatkozott az ügyben, ahogy klubja, a Steelers sem. 

Aaron Hernandezt azzal vádolják, hogy otthonának közelében meggyilkolta egyik ismerősét, Odin Lloydot idén júniusban. A korábbi Patriots-játékosnak köze lehetett egy tavalyi, bostoni kettős gyilkossághoz is, és ötrendbeli fegyverrel való visszaéléssel vádolták meg, ha bűnösnek találják, élete végéig börtönbe mehet.