Hogy nem szédült bele a touchdownba?

2013.11.08. 15:15

Lerajzolni is nehéz lenne a középiskolás amerikaifutballista útját, a napokban rendezett meccsen a komplett védelemből hülyét csinált. 

A Rhode Island-i Providence iskola running backje, Randolph Zleh hatvan yardot tett meg előre, valójában azonban ennél sokkal többet rohangált, maga az akció is legalább fél percig tartott, mert a játékos közben az egész pályát bejárta. Egy rövid passz után előbb a pálya jobb szélén próbált áttörni a védelmen, de ott majdnem szerelték, úgyhogy elindult a másik irányba, egy idő után ott is falba ütközött. 

Volt, hogy öten vették körbe, de az East Greenwich csapatának védői úgy reagáltak az irányváltásaira, mintha be lettek volna nyugtatózva, úgyhogy Zleh végül megtalálta a rést. A touchdown emlékezetesre sikerült, viszont ehhez kellett a fehérmezesek pocsék védelme is. 

Randolph screen pass

A meccset a Providence nyerte 24-20-ra. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla