Békaugrásból touchdown, csak a vége fájt

2013.11.24. 14:36

Az Ohio State Buckeyes egyetemi amerikaifutball-csapatnak jó estéje volt szombaton, a bajnokságban harmadik kiemelt csapat könnyedén darálta be az Indianát.

A mérkőzés egyik emlékezetes jelenete az irányító Braxton Milleré volt még a második negyedben. Az Indiana endzone-jának közeléből támadhattak a hazaiak, várható volt, hogy valami trükkre készülnek, a quarterback ugyanis nem a labda mögé állt fel, hanem oldalra. Az akció elindult, Miller cseréje, Kenny Guiton kapta a labdát, majd a keresztbefutó Miller kezébe nyomta, ezzel sikerült a másik irányba elküldeni a védőket. 

Az irányító így üresen maradt, kereste a célpontjait, passzolhatott is volna, aztán négy yardra az endzone-tól inkább elrugaszkodott, és a levegőben úszva szerzett touchdownt. Ugrás közben két Indiana-védővel is ütközött, a leérkezés sem volt a legszerencsésebb, a sisakjára zuhant. Valószínűleg nem esett jól neki a landolás, de rögtön felállt, hogy ünnepeljen. 

Braxton Miller FLIPS into the end zone #SCtop10

Az Ohio 42-14-re nyert, Millernek a 160 passzolt yard mellett volt 144 futott yardja is. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla