Nem látod, hogy milyen mezben vagyok?

2013.11.27. 13:38

Már a két Florida Gators-játékos is csak röhög azon, ami legutóbbi meccsükön történt velük. Egy akciónál annyira belebonyolódtak a szerelésekbe, hogy véletlenül egymást blokkolták, nem is nagyon akarták elengedni a másikat a Southern Georgia ellen az egyetemi bajnokságban. 

De mégis mi vezetett a röhejes jelenethez?

A két főszereplő a center Jonotthan Harrison és az elkapó Quinton Dunbar. A második negyedben egy futójátéknál igyekeztek helyet csinálni csapattársuknak, aki labdával a kezében próbált bejutni a vendég georgiaiak endzone-jába.

Harrison azon dolgozott, hogy takarítson a szélen futó csapattársnak, miközben Dunbar, akinek egy linebackert kellett volna elkapnia, fennakadt, úgyhogy visszafordult, hogy hátul biztosítson. Ekkor akadtak össze a pályán, megragadtak egymást, és másodpercekig vadul igyekeztek lenyomni a másikat, miközben a vendégek védői szabadon maradtak, és kiszorították a Gators-futóját az utolsó yardokon. 

Two Florida Teammates Block Each Other

A hazaiak nagy meglepetésre kikaptak 26-20-ra, de legalább volt min szórakozni az öltözőben. 

„Vannak olyan helyzetek, amikor az ember csak nevetni tud. Ez olyan volt" - mondta egy helyi lapnak a támadásokért felelős edző, Brent Pease, akinek többször is vissza kellett néznie a felvételt, hogy egyáltalán megpróbálja értelmezni, mit műveltek játékosai.  

„Komikus volt az egész, rengeteget viccelődtünk a történteken az öltözőben. Nem is nagyon értem, mi történt ott, Harrisonnak jobbra kellett volna mennie, aztán valahogy összeakadhatott Dunbarral. Sosem láttam még ilyet" - nyilatkozta a csapat egyik falembere, Jon Halapio. 

Persze a közösségi oldalak is hamar rákaptak a gatorsosok bénázásra, több videó készült az egymást blokkoló csapattársakról, az egyiken a Kék Duna keringőre ölelik egymást. 

Gator teammates blocking each other vs Georgia Southern

A Gatorsnek amúgy katasztrofális szezonja volt, ez volt sorozatban a hatodik vereségük, most mindezt megkoronázták.