Jason Kiddnél is van taplóbb edző

2013.11.29. 11:38

Jason Kidd megkapta a maga ötvenezer dolláros büntetését csapata NBA-meccsén előadótt kólás mutatványért, ugyanezt érdemelné az NFL-es Pittsburgh Steelers edzője, Mike Tomlin is. 

A Steelers a legnagyobb rivális Baltimore Ravens ellen meccselt csütörtök este. A ravenses Jacoby Jones száguldott a pálya szélén egy visszahordásnál, amikor kis híján belerohant Tomlinba, a vezetőedző az utolsó pillanatban ugrott el a baltimore-i játékos elől. 

Az ütközést sikerült elkerülni, de Jones lendülete az irányváltás miatt pont annyira tört meg, hogy a steelerses védő, Allen szerelni tudja. A Ravens-játékos hetvenhárom yardos futása hosszabbra is nyúlhatott volna, ha Tomlin nem avatkozik közbe, ezt érezte ő is, rögtön vádlóan az edző felé nézett. 

A Steelers-tréner nem is nagyon tagadhatná, hogy szándékosan tartózkodott a pályán, eleve látványosan háttal állt az akciónak, a szerelést követő arckifejezése mindent elárult.

A bírók végül semmilyen büntetést nem adtak a Steelersnek, pedig a Ravens akár touchdownt is kaphatott volna, ha a játékvezetők úgy döntenek, ehelyett mezőnygól lett az akció vége. A hazai Ravens így is megnyerte a mérkőzést 22-20-ra Meskó Zoltán volt csapata ellen, melynek ez volt az idényben a hetedik veresége.