Fiait cikizték, nekiment az egész lelátónak

2014.01.04. 18:29

Magyar idő szerint péntek hajnalban az egyetemi amerikai futball-bajnokság egyik döntőjében, a Sugar Bowlban az Oklahoma csapott össze a 2013-as nemzeti bajnokkal, az Alabamával, és nagy meglepetésre le is győzte az 45-31-re.

A pályán látott izgalmak azonban úgy tűnik, nem mindenkit elégítettek ki, egy, az Alabamának szurkoló középkorú nő ugyanis komoly összetűzésbe került az Oklahoma tucatnyi diákjával.

Az incidens némi vitával kezdődött, majd amikor már úgy tűnt, lecsillapodnak a kedélyek és elvezetik a nőt, akkor gondolt egyet, és futásból nekiugrott az egyetemistáknak, sőt, miközben lefogni próbálták, rugdosódni is kezdett, de végül sikerült megfékezni.

Bama Mom Goes Crazy on OU Student -Raw footage

A nő később bocsánatot kért az Alabama egyetem csapatától és annak vezetőedzőjétől, valamint többi szurkolótársától is, a megtámadott fiataloktól azonban nem. Azt hozzátette, hogy az incidensnek sem a mérkőzéshez, sem pedig ahhoz nem volt köze, hogy az Alabama komoly vereséget szenvedett, ő csak a fiait védte, akiket kigyúnyoltak az oklahomai diákok.