Családi összejövetelen késelték meg a balhés NFL-játékost

2014.03.24. 13:07

Otthonából, a vasárnapi családi összejövetelről, szúrt sebbel szállították kórházba az NFL-es Mike Williamst.

A rendőrség szerint a Tampa Bay Buccaneers huszonhat éves elkapóját testvére szúrta combon, a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki még vasárnap este. Williams sérülése nem lehetett annyira súlyos, azóta már kiengedték a kórházból, klubja pedig közleményt adott ki, a hatóságokkal együttműködve igyekeznek kideríteni, mi történt pontosan.

Az elkapó tavaly öt évre szóló, 40 millió dolláros szerződést írt alá, bár viselkedésével már korábban is voltak problémák. A rendőrséggel is többször meggyűlt a baja, 2010 óta tizenöt közúti szabálysértése volt, hívták rá a hatóságot túl hangos buli miatt és rongálás miatt is beperelték.

A csapat vezetőedzője, Lovie Smith pont a múlt hónapban nyilatkozta azt Williamsről, hogy aggasztó a viselkedése, ezért jobb lesz, ha összeszedi magát, mert senki nem nagyobb a csapatnál, a klubnál. 

Williams tavaly sokat volt sérült, csak hat mérkőzésen lépett pályára, két touchdownja volt. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?