Meskó Zoltán újabb NFL-csapatnál?

2014.04.09. 20:35

A magyar származású NFL-punter, Meskó Zoltán a Washington Redskinsnél van próbajátékon, számolt be a hírről több amerikai forrás szerda hajnalban. 

A korábbi New England Patriots-játékos hónapok óta csapat nélkül készül, a rájátszásban egy meccse volt a Cincinnati Bengalsban, de kiestek. A múlt szezont még a Pittsburgh Steelers puntereként kezdte, akkor azt nyilatkozta az Indexnek, hogy nagyon jó közegbe került, ahol több ismerőse is van, a pittsburgh-i szurkolók pedig rátesznek egy lapáttal, ha fanatizmusról van szó. 

A steeleres időszak azonban nem tartott sokáig, igazából Meskónak sem ment jól a játék, így az ezer sebből vérző csapat október végén megvált tőle. A New England Patriotsot korábban azért kellett otthagynia, mert egy olcsóbb újoncot szerződtettek a helyére.

Azt korai lenne kijelenteni, hogy a Washington Redskins leigazolja, a fővárosi csapatnak egyetlen puntere van a keretben, Robert Malone. A legutóbbi szezonban nem jutottak a rájátszásba, a csapat legnagyobb sztárja, az irányító Robert Griffin III nem találta magát súlyos sérülése után. A közelmúltban a Philadelphia Eaglestől balhéi miatt elküldött DeSean Jacksont szerződtették.