Felpörgött a Bills-üzlet, itt a bizonyíték, hogy Kanadába mennek?

2014.08.14. 20:18

buffalo.jpg

A Buffalo Fan Alliance nevű szurkolói csoport szerda éjjel előásott egy júliusban megjelent hivatalos dokumentumot, amely arról szól, hogy egy torontói központú vállalkozói csoport egyik vezetője, Roger Rai azon bizonyos üzletemberek egyike, akik szeretnék Torontóba költöztetni a Buffalo Bills NFL-es csapatot.

Ennek a csoportnak tagja az a Bon Jovi is, akiről már hetek óta jönnek a hírek, hogy szeretné megvásárolni a Billst, miközben a szurkolók hányni tudnának az ötlettől, rendszeresen tüntetnek ellene. Bon Jovi ugyan korábban kijelentette, nem vinné el a klubot a környékről, ennek ellenére a pletykák tartják magukat: ha létrejön az üzlet, akkor a zenész költözteti az egész cirkuszt Kanadába.

A szurkolók által kiszúrt dokumentum megjelenése után nem sokkal Rai reagált, azt mondta, hiba történt, az anyagot összeállító ember félreérthetett valamit. Az AP hírügynökség azóta megerősítette, hogy valóban létezik az irat. Ez az egész most nagyon nem jön jól Bon Joviéknak az elemzők szerint, bármennyire is cáfol Rai, és állítja, nincs köze az esetleges ajánlathoz.

Az AP úgy tudja, ennek ellenére a torontói üzleti csoport kedden találkozott a Bills vezetőivel, és részletesen tájékozódtak a klub anyagi helyzetéről. Szerdán egy ugyanilyen találkozón vett részt Donald Trump, amerikai milliárdos. 

A Bills a jelenlegi szerződése szerint legalább 2019-ig marad a helyén, utána viszont már lehetőség nyílik a költözésre, a négy elvesztett Super Bowl után tehát újabb csapás jöhet a klub szurkolóinak.