Ritkán aláznak ekkora testcsellel

2014.11.18. 10:19

Meglehetősen furcsára sikeredett az NFL hétfő esti rangadója, amin a Steelers tulajdonképpen két negyedet végiglazsált, igaz, a végén így is sikerült lehajrázniuk a Titanst.

Talán azért is engedtek ki kicsit idegenben, mert túl jól kezdték a mérkőzést – az első támadásuk, illetve a Tennessee legelső játéka után már 10 ponttal mentek, előbb ugyanis Shaun Suisham mezőnygóljával, majd William Gay 28 yardról visszavitt interceptionjével szereztek pontokat.

Utána viszont összekapta magát a Tennesse, sokáig nem is kellett várni a válaszukra, öt játék után Bishop Sankey majdnem a komplett Steelers-védelmet letarolta, úgy szerzett touchdownt.

A második negyedben már csak egy percet kellett volna kibírnia a Steelersnek, hogy 13-10-es előnnyel jöjjön a szünet, de Roethlisberger előbb eladta a labdát, majd a védelem mondott csődöt, és nézték el, hogy merre megy Nate Washington. Az elkapóról legalább 10 méterrel lemaradt mindenki, így nagyon simán szerzett egy 80 yardos TD-t.

LastHospitableGaur.gif

A Titans a második félidőben egészen 24-13-ig el tudott húzni, a végén viszont nagyot hajtott a Steelers, rögtön az utolsó negyed legelején 24-20-ra zárkóztak, majd nem sokkal később a vezetést is megszerezték Antonio Brown elkapásával – az ekkor kialakult 27-24-es eredmény maradt a végére is.

A meccs hőse a steelerses LeVeon Bell volt, aki 204 yardot futott, közben pedig ilyeneket művelt.

b3rqbwxaeuadc5ixc12f.gif

A Tennessee ezzel sorban negyedik vereségét szenvedte el, 2-8-as mérleggel pedig hátulról a harmadik a ligában.