Johnny és a sucker punch

2014.11.26. 00:30

 

Régóta nem hallottunk a NFL legnagyobbnak kikiáltott üdvöskéjéről, Johnny Footballról, sem a pályán, sem azon kívül nem láthattuk mostanság. Csakhogy Menziel durván másfél napja újra bajba keveredett, állítólag saját rajongóját ütötte vagy ütette le Cleveland belvárosában, a "the 9" nevű épületkomplexumhoz tartozó, Marriott hotel lobbijában.

A pontos történtek egyelőre tisztázatlanok, sem a rendőrség, sem a Browns nem adott ki hivatalos közleményt, csak a szenvedő fél beszámolójára hagyatkozthatunk, miközben Johnny természetesen hallgat.

A 33 éves Chris Gonos pedig elég egyoldalúan látja a dolgot, szerinte csupán annyi történt, hogy a barátnőjével kiszúrták Johnny-t a hotel egyik liftjénél, ezután Gonos egy hangos felkiáltás kiséretében egy ölelést szeretett volna a játékostól, ehelyett azonban Johnny egyik embere arcon öklelte. Az ezt követő dulakodás során, a sértett mellett annak bátyja és egy biztonsági ember is kapott, sőt, elvileg még Menziel is. Egyébként a tesó, Gonos elmondasása szerint egy szabályos tackle-t hajtott végre a Browns irányítóján, ami szerinte olyan jól sikerült, hogy a pályán nemhogy sack, de még fumble is lehetett volna. További érdekesség, hogy a csetepatéba beleavatkozó biztonsági őr, Gonos szerint ezután úgy fogta le bátyját, hogy Johnny akadálytalanul ütlegelhesse. Innen is a "sucker punch" kitétel.

Hogy az esetnek milyen következményei lesznek, azt nem tudjuk, a kiérkező rendőrök mindenkit elengedtek, feljelentés eddig nem történt, a ligának pedig keményebb ügyei is vannak, ebbe biztos nem szólnak bele. Mindenesetre Pettine edző egyáltalán nem örült annak, hogy balhés irányítója a csavart dolláros szippantgatás és gumikacsázás után, most a szezon közben sem tér nyugovóra. Nem csak maga a tetlegesség, de elkövetésenek időpontja is aggasztja a főnökséget. Mint fogalmazott, "semmi jó nem történik éjfél után".